UkrStroyka Добавить компанию   Клуб   Личный кабинет  
KLAWOOD
ГЛАВНАЯ   ТОВАРЫ   О НАС   ОТЗЫВЫ   КОНТАКТЫ  
Главная  /  KLAWOOD  /  Товары  /  БЛОК ХАУС
| offline
БЛОК ХАУС
Название модели БЛОК ХАУС
Магазин KLAWOOD
Цена 70.00 грн.
 
Описание товара

 

БЛОК ХАУС ВІД ВИРОБНИКА

Блок хаус (інші назви: імітація колоди, блок-хауз) - це сучасний варіант обшивки фасаду, який вже встиг стати популярним. Блок-хаус поряд з евровагонкою та імітацією бруса використовується для обшивки стін, однак стіна, обшита блокхаусом імітує складену з оциліндрованих колод. Блок хаус ретельно висушується, шліфується і обробляється. На відміну від колоди, дошки блок хаус не розтріскуються і практично не міняють своєї геометрії.

 БЛОК ХАУС ЗОВНІШНІЙ

Особливість: Замок-губа.
Завдяки такій формі виробів виключено попадання вологи і бруду на шпон-гребінь

товщина:
ширина:
довжина:

  35 мм
  130 mm
  1000 мм - 6000 мм

 

БЛОК ХАУС ВНУТРІШНІЙ

товщина:
ширина:
довжина:

  20 мм
  80 mm, 100 mm
  1000 мм - 6000 мм

 

Монтаж блок хауса

Блок-хаус монтується горизонтально шипом вгору (для того, щоб в пазу не накопичувалася волога). Вертикальне укладання майже не використовується. Широкий блок хаус дуже масивний і важкий. Рекомендується кріпити його за допомогою оцинкованих саморізів в лицеву сторону дощок.
Перед монтажем дошки блок хауса необхідно покрити захисним складом, наприклад маслом на основі воску. Як і будь-яка поверхня з натурального дерева, блок хаус вимагає догляду і оновлення покриття кожні 3-5 років. За таких умов вона буде радувати вас красою і колоритом дуже довго.

Ціна блок хаус

Ціна на блок хаус від 70 грн./м.кв., але може розглядатися індивідуально в залежності від довжини та об'єму замовлення. Щоб дізнатися ціну Вашого замовлення - телефонуйте, або залиште своє повідомлення і ми зателефонуємо вам.

 

Контактная информация
 
+380 (98) 0477771
Наши партнеры

Смотрите так же

все товары
 
©2018 KLAWOOD | Пожаловаться на содержимоеСайт создан на платформе
UkrStroyka.com