UkrStroyka Добавить компанию   Клуб   Личный кабинет  
KLAWOOD
ГЛАВНАЯ   ТОВАРЫ   О НАС   ОТЗЫВЫ   КОНТАКТЫ  
Главная  /  KLAWOOD  /  Товары  /  ФАЛЬШ БРУС
| offline
ФАЛЬШ БРУС
Название модели ФАЛЬШ БРУС
Магазин KLAWOOD
Цена 95.00 грн.
 
Описание товара

 

ФАЛЬШ БРУС ВІД ВИРОБНИКА

Фальш брус (імітація бруса) - це один з варіантів вагонки. На відміну від класичної евровагонки, імітація під брус не має поглиблення на лицьовій стороні. Крім того, дошки імітації більш товсті і широкі.
Стіну або стелю, обшиті фальш брусом, з вигляду неможливо відрізнити від стіни, складеної з бруса. Саме за таку зовнішню схожість ця панель і отримала свою назву.

 

товщина:
ширина:
довжина:

  35 мм
  130 mm
  1000 мм - 6000 мм

 

Монтаж фальш бруса

Укладають дошки фальш бруса горизонтально шипом вгору (для того щоб в пазу не накопичувалася волога). Але можлива й вертикальна укладка, аналогічна монтажу євровагонки. Для кріплення вузької імітації бруса можна використовувати кляймери, скоби або саморізи, що угвинчуються в паз дошки. Широкий бальш брус краще кріпити саморізами прямо в пласт дошки, так як дошка досить масивна і приховані кріплення можуть не витримати навантажень при сезонних змінах температури і вологості.
Дошки ще до монтажу слід покрити захистом, наприклад маслами на основі воску. Іноді виникає спокуса покрити вже готову поверхню, але цього робити не можна, тому що з часом можуть з'явитися непрофарбовані смуги між дошками імітації бруса. Стикують дошки імітації через вертикальну планку, щоб не було видно стику.

Ціна фальш бруса

Ціна на фальш брус від 95 грн./м.кв., але може розглядатися індивідуально в залежності від довжини та об'єму замовлення. Щоб дізнатися ціну Вашого замовлення - телефонуйте або залиште своє повідомлення і ми зателефонуємо вам.

 

Контактная информация
 
+380 (98) 0477771
Наши партнеры

Смотрите так же

все товары
 
©2018 KLAWOOD | Пожаловаться на содержимоеСайт создан на платформе
UkrStroyka.com