UkrStroyka Добавить компанию   Клуб   Личный кабинет  
KLAWOOD
ГЛАВНАЯ   ТОВАРЫ   О НАС   ОТЗЫВЫ   КОНТАКТЫ  
Главная  /  KLAWOOD  /  Товары  /  ВАГОНКА
| offline
ВАГОНКА
Название модели ВАГОНКА
Магазин KLAWOOD
Цена 75.00 грн.
 
Описание товара

 

ВАГОНКА ВІД ВИРОБНИКА

Вагонка - це найпопулярніший оздоблювальний матеріал з натурального дерева. Дерев'яна вагонка являє собою дошку, оброблену з чотирьох сторін, із з'єднанням шип-паз.

товщина:
ширина:
довжина:

  15 мм
  90 mm
  1000 мм - 6000 мм

 

Монтаж вагонки

Вагонку зазвичай монтують вертикально, але можливий горизонтальний монтаж вагонки - шипом вгору (для того, щоб в пазу не накопичувалася волога). Крім того, можна монтувати вагонку по діагоналі. У цьому випадку приміщення набуває надзвичайний колорит і привабливість. Але при такому монтажі різко збільшується відсоток відходів і зростає складність монтажу.

Для кріплення євровагонки застосовують спеціальне приховане кріплення - кляймер. Крім того можна кріпити евровагонку за допомогою спеціальних скоб, що забиваються в паз поду кутом 45 °, або саморізів, що закручуються в паз або лицеву площину. Між дошками необхідно залишати зазор у кілька міліметрів для того, щоб при сезонних змінах вологості і температури вагонка не коробилася і не тріскалася.

Готову поверхню рекомендується покрити спеціальним складом, наприклад маслом на основі воску. Це дозволитьзахистити деревину від згубного впливу сонячного випромінювання, надмірної вологи і хімічних речовин, що знаходяться в повітрі.

 

Ціна вагонки

Ціна вагонки від 75 грн./м.кв., але може розглядатися індивідуально в залежності від довжини та об'єму замовлення. Щоб дізнатися ціну Вашого замовлення - телефонуйте або залиште своє повідомлення і ми зателефонуємо вам.

 

Контактная информация
 
+380 (98) 0477771
Наши партнеры

Смотрите так же

все товары
 
©2018 KLAWOOD | Пожаловаться на содержимоеСайт создан на платформе
UkrStroyka.com